Котячий гороскоп: який улюбленець підійде Вам по знаку зодіаку? ( Частина І )

Як відомо, місяць народження впливає не тільки на вашу долю і характер, але і на звички вашого вихованця. Щоб знати, що ж чекати від свого муркотика і до яких сюрпризів готуватися, необхідно зіставити місяць його народження з основними особливостями, притаманними тому чи іншому знаку зодіаку. Так ви зможете краще зрозуміти свого улюбленцяі дізнатися, що йому подобається, а від чого краще утриматися.

Овен

Якщо вам потрібен незалежний і рішучий енерджайзер, який без підзарядки готовий носитися і гратися цілий день, тоді вибирайте кота-Овна. Активні і цікаві за своєю природою, вони стануть відмінними компаньйонами у всіх ваших починаннях і безумовними лідерами. До того ж, дані тварини чудово підійдуть тим, хто не любить сидіти на одному місці і багато подорожує – ці котики відрізняються пристрастю до прогулянок і можуть годинами вивчати нову місцевість.

goroskop_3

Телець

Вихованці, які народилися під цим знаком, відрізняються цілком миролюбним і спокійним характером. Головне для них – це комфорт і відсутність будь-яких рухливих ігор. Насправді кота-Тельця неможливо порадувати новою іграшкою, міцними обіймами або іншими забавами. Вони можуть образитися на вашу нав’язливість і в помсту почнуть здійснювати дрібні пакості. Але при цьому вони обожнюють демонструвати свою прихильність і можуть годинами лежати у вас на колінах, потягуючись і муркаючи від задоволення.

goroskop_1

Близнюки

Вибираючи кота, який народився під цим знаком, будьте готові до того, що ви станете знаходити його в найнесподіваніших місцях: в ящиках, на карнізах, на дверях, на антресолях і навіть в закритих шафах. При цьому не зрозуміло, яким чином їм вдається туди просочуватися, але це факт – цікаві Близнюки будуть всюди пхати свого рожевого носа і образяться, якщо ви не дозволите їм подивитися, чим таким цікавим займаєтеся в даний момент. Ці тварини рідко бувають у поганому настрої і охоче йдуть на контакт.

Рак

Велика зручна подушка і багато ласощів – саме так можна описати життя-мрії котів, народжених під цим знаком. Вони будуть постійно випрошувати смакоту, дивлячись на вас великими сумними очима. І не важливо, що ви недавно годували цього пустуна – якщо ви не дасте йому чергову порцію, він без сорому візьме сам зі столу, все, що вважає за потрібне. Ось, тільки дочекається відповідного моменту, коли ви відвернетеся. Кіт-Рак дуже прив’язаний до будинку і зазвичай ні за які пряники не погоджується покинути межі своєї квартири. Кожен вихід «у світ» перетворюється для нього в величезний стрес, від якого він відходить ще довгий час.

goroskop_2

Лев

«Дуже приємно, Цар»! – саме це можна прочитати в очах кота, який народився під знаком Лева. Як тільки ви принесете цей пухнастий клубочок додому, все, можете скласти лаври першості і віддати всі повноваження своєму вихованцеві. Кіт-Лев стане справжнім господарем в будинку і з властивою йому величчю дозволятиме себе обходити. Він буде прихильно приймати ваші ласки, а якщо вам дійсно вдасться знайти підхід до його серця, то стане відмінним мисливцем і захисником. Можете бути впевнені, що від його пильного погляду не вислизне жодна дрібниця.

Читайте також: КОТЯЧИЙ ГОРОСКОП: ЯКИЙ УЛЮБЛЕНЕЦЬ ПІДІЙДЕ ВАМ ПО ЗНАКУ ЗОДІАКУ? ( ЧАСТИНА ІІ )